Utsikt til Mjøsa (og tøffelavstand til butikken)

Nå har byggingen av de 14 nye leilighetene i Minnesund Panorama II startet, og etter planen kan nye eiere flytte inn allerede våren/sommeren 2024. Det er bare å glede seg!

Da det første leilighetsbygget, som ligger mellom Jafs-bygget og Trondheimsvegen i nordbygda, sto ferdig i 2015, markerte det grunnsteinen til en by på Minnesund. Med sine tolv leiligheter fordelt på tre etasjer, butikkareal i første og parkering i kjelleren, var dette noe mange hadde ventet på.

Nå gjør vi klar for at enda flere skal få oppfylt sitt ønske om en moderne og lekker leilighet på Minnesund. Det nye bygget, som bygges litt nord for det første, inntil det nåværende Kiwi-bygget, får 14 leiligheter fordelt på tre etasjer, alle med store, overbygde terrasser eller balkonger, felles takterrasse, egen garasje og helt ny Kiwi-butikk i første etasje som åpner høsten 2023. Det gamle Kiwi-bygget rives for å gi plass til romslig parkering.

Bo lyst og lekkert i tøffelavstand til butikken!

I utbyggingen av Minnesund Panorama legger arkitektene og utbygger vekt på å utnytte solforholdene og beliggenheten i forhold til Mjøsa på best mulig måte, til glede for flest mulig. I tillegg til at hver leilighet får sin egen balkong eller terrasse, legges det opp til pent opparbeidede grøntarealer, blant annet en felles vestvendt takterrasse over butikken.

Lurer du på noe? Ta kontakt med megler. Kontakt megler