Mer å velge mellom

Velg mellom flere spennende planløsninger, med areal opptil 111 m² (BRA) og ett, to eller tre soverom. Alle med privat balkong eller terrasse, i tillegg til deilig, felles takterrasse i 2. etasje

Etter mange gode innspill i planleggingsprosessen, har fire av de minste leilighetene blitt til to store, med tre soverom, dobbelt så store balkonger og to garasjeplasser hver. Men utsikten til Mjøsa og fellesterrassen over butikken er den samme, uansett hvilken leilighet du velger.

Det legges opp til høy teknisk og håndverksmessig standard med mange muligheter for tilvalg og individuelle tilpasninger i byggeprosessen. Med vår digitale løsning, endrer du enkelt omfang og kvalitet på alt fra kjøkkeninnredning og hvitevarer, til farger, fliser og elektriske detaljer. For noen leiligheter får du også endre romløsningen.

Velg mellom flere forskjellige planløsninger.

Leilighetene får ett, to og tre romslige soverom, og i likhet med de andre oppholdsrommene, får de eikeparkett på gulvet. Badene leveres med delikate fliser på vegger og gulv, lekker baderomsinnredning, vegghengt toalett og dusjhjørne. Opplegg for vaskemaskin og kondenstørketrommel hører også med som standard.

Både kjøkkeninnredningen, baderomsinnredningen og garderobeløsningen leveres av danske Kvik, som tilbyr mange tilvalgsmuligheter innenfor sitt rikfoldige sortiment av fronter, farger og finesser. Kvik er kjent for god design og satser på miljøvennlige løsninger av høy kvalitet. Se mulighetene på kvik.no.

Lurer du på noe? Ta kontakt med megler. Kontakt megler