I Minnesund Panorama får du mye leilighet for pengene

I idylliske omgivelser ved bredden av Mjøsa, mindre enn en times kjøretur fra Oslo, får du en 3-roms selveierleilighet på 70 m² for mindre enn 3,5 milloner – omtrent 2 millioner mindre enn du må ut med for like stor leilighet i Oslo Øst.

Minnesund fremstår som en perle ved sørenden av Mjøsa. Her finnes idylliske badeplasser, naturskjønne omgivelser og mulighet for båtliv. Mistberget, Ninabben og Nabbvangen er alle yndede turmål som byr på gode rekreasjonsmuligheter.

Stedets mest populære badeplass i tillegg til Mjøsa er Fløyta, der det er fylt på med sand.


Selv om det ligger i pendleravstand fra Oslo, kan du i Minnesund Panorama nyte utsikt over Mjøsa, både fra balkongene i de fleste leilighetene, samt fra den store, felles takterrassen.

Vil du tettere på naturen, er det kort vei fra dørterskelen og ut i det grønne, med nærmest uendelige turmuligheter for ivrige turgåere, skiløpere og syklister – for ikke å nevne alle mulighetene på vannet.


Langset skole ligger like over veien fra Minnesund Panorama, og det er bare omtrent fem minutter å gå fra dør til dør.

Rett ved siden av skolen ligger Minnesundhallen, og et flott idrettsanlegg fra 2015 med både fotballbane med kunstgress, løpebane med kunstdekke, lengdegrop, samt BMX-bane for sykler.


Innendørs i Minnesund Panorama kan du velge mellom syv spennende planløsninger, med areal fra 40 til 87 m² (BRA) og ett, to eller tre soverom.

Alle leilighetene har privat balkong eller terrasse, i tillegg til deilig, felles takterrasse i 2. etasje. Alle leilighetene får også egen garasje i tilliggende bygg.


Ta kontakt med megler for å få tilsendt prospekt, og lære mer om leilighetene i Minnesund Panorama, eller se leilighetsvelgeren vår for å finne din drømmeleilighet.

Lurer du på noe? Ta kontakt med megler. Kontakt megler