Fint å få være med å bestemme

Da Minnesund Panorama I sto ferdig i 2015, var Mette Hoel og ektemannen de første til å flytte inn. Mulighetene til å gjøre egne tilpasninger var viktig da de skulle flytte fra gård til leilighet.


Tekst: Margaret Kallevig • Foto: Håkon Martin Valstad Jensen


– Det var fint å komme inn tidlig i byggeprosessen, slik at jeg kunne være med å bestemme, forteller Mette.

Hun og mannen bodde på en gård i nærheten, og var vant til å ha god plass. De hadde også klare ønsker for den nye leiligheten.

Skreddersydd kjøkken

Med hjelp fra utbyggeren og arkitekten, fikk Mette Hoel akkurat det kjøkkenet hun ønsket seg, med blant annet kjølehjørne og to stekeovner.

Spesielt var Mette opptatt av kjøkkenet.

– Vi ville blant annet ha kjølehjørne, husker hun.

– Ikke helt enkelt, slik kjøkkenet var tegnet inn, men sammen med utbyggeren og arkitekten fikk vi det til.

Mette ville også gjerne ha steikeovn på veggen, og med hjelp fra kjøkkenleverandøren på Hamar fikk hun både ovnen og kjøkkeninnredningen hun ønsket seg.

Hos kjøkkenleverandøren fikk de også garderobe- og baderomsinnredningen som de ville, og rørleggerfirmaet hjalp til med å finne ny kjøkkenvask og -kran.

Etter en tur til flisleggeren på Kløfta fikk også veggen mellom kjøkkenbenk og overskap de flisene Mette ønsket seg.

– Et helt annet kjøkken, konkluderer hun fornøyd.

Den beste plassen på jorda!

Etter at mannen gikk bort for to år siden, bor Mette nå alene i den 95 kvadratmeter store leiligheten, som i tillegg til det fine kjøkkenet, blant annet inneholder to soverom og lys og lekker stue med utgang til stor, innglasset terrasse.

– Nå da jeg er aleine, kan jeg nesten si at den er for stor, sier Mette, men liker seg godt i leiligheten hun selv har vært med å forme.

Hun kunne ikke tenke seg å bo noe annet sted enn Minnesund. Her har hun bodd bestandig og vi tror henne når hun sier at det er den beste plassen på jorda.

Lurer du på noe? Ta kontakt med megler. Kontakt megler